Fetihtepe Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz, milli değerlerin farkında olup, yeniliğe ve değişime açık, bilimi ve bilimselliği hoşgörü ve sevgi ile kucaklayan, toplumsal olaylara ve ülke sorunlarına duyarlı, özgüveni yüksek, eleştirel düşünebilen, yaratıcı fikirlerle öğrencilerin gelişmişlik düzeyini en yüksek seviyeye çıkaran gurur ve onur duyacağımız bir okul olmaktır.

Misyon: Fetihtepe Ortaokulu kurulduğu yıldan itibaren Milli Eğitim Temel Kanununda ön görülen koşullara sahip, toplumsal erdemleri kişiliğinde taşıyabilen, karar verme yetki ve gücüne sahip, ileriyi görebilen, katılımcı paylaşımcı bir yönetim anlayışı içinde; öğrenen ve öğreten, bilgiyi paylaşan bir kurum olarak çağdaş, yerel, ulusal ve evrensel değerlerin bilincinde, hoşgörü, sevgi ve saygıyı esas alan özgür bireyler yetiştirmeyi yol olarak benimsemiştir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://fetihtepeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - MURATPAŞA MAH. YEŞİL ÇİMEN SK. FETIHTEPE ORTAOKULU BLOK NO: 44-46 İÇ KAPI NO: 1 BAYRAMPAŞA / İSTANBUL

Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - BAYRAMPAŞA İLÇE MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKTADIR.

Ulaşım 32, 32A, 32T VE 32M NUMARALI CEVATPAŞA OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR. AYRICA YENİKAPI - HAVALİMANI METROSU KULLANILDIĞI TAKDİRDE KOCATEPE METRO İSTASYONUNDAN YÜRÜYEREK 10 DAKİKADA ULAŞILABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ FORUM İSTANBUL´DAN ESKİ CEZAEVİ´NE ÇIKIŞTA 200 m YUKARIDA KALMAKTADIR.